BB-Greger

Oh my, oh my! Här har det varit dött. Och kollektivet har såå mycket att berätta må ni tro. Det händer så mycket grejer hela tiden. Låt oss börja i rätt ände. Greger Balkedal. Det är ofta där allt börjar. På gott och ont.

För någon månad sedan ringde ett produktionsbolag upp ynglingen från Dunker med följande spörsmål:

– Skulle du kunna tänka dig att vara med i Big Brother?
Greger är av den naturen att han, även om han skulle vilja, inte är kapabel att säga nej när spontana möjligheter uppenbarar sig. Så han sa.
– Å fan, jomenvisst.

Nu tänker ni säkert att det var den gode Fredrik Hagström som låg bakom telefonsamtalet i sin roll som fotograf i årets Big Brother-produktion. Men icke! Förmodligen var det så att den tvålfagre Gregers bilder på en viss modellagenturs hemsida resulterade i denna påringning. Säkert får vi aldrig veta. Big Brother är så rackarns hemliga.

Och NU tänker ni säkert att den tvålfagre Dunkerssonen sitter instängd i ett hus tillhörande Kanal 11. Men icke det heller! Efter en heldag med intervjuer av alla de olika slag på ett finfint hotell i centrala Stockholm skickades Greger hem. Hans kollektiva bröder jublade av tanken på att en av deras medlemmar skulle bli läbbigt känd och håva in massa pengar. Men, ve och fasa, någon vecka innan spektaklet skulle till att börja ringde produktionsbolaget och släppte bomben: Greger äro icke uttagen!

Vår värld rasade samman. Vi som hade drömt om Kiss-Greger för hela svenska folket. Nu får vi nöja oss med att han honom för oss själva. I vårt eget hus där dörrarna alltid står på glänt. Det är i och för sig så vill gillar det allra bäst.


TV-världen får vänta på Greger ett tag till. Var sak har sin tid. Och plats. (Foto: Fred)


RSS 2.0