Greger har lämnat oss

Söndagsmys i kollektivet. På bästa sätt. Sällskapsspelet "Tick tack Boom!" var inte så rafflande som namnet kan få en att tro, men med en gnutta improviserade regler det blev go stämning bland Fredrik, Anna, Kåre och David.

En trappa upp i 47:an dukade familjen Almqvist/Falk upp till finmiddag. De nobbade sällskapsspel till 49:ans stora sorg. Hur middagen gestaltade sig förtäljer heller inte historien.

Annars var dagens stora händelse Gregers avfärd. Klockan halv fem sa den unge mångsysslaren adjö till kollektivet och vid sextiden vinkades han av på Arlanda av Fredrik.

Destinationen är Brasilien och kollektivets förlorade son Marcello. I två veckor ska Greger avnjuta en och annan caiphirina och insupa det goda livet. Sedan tar han flyget till USA och delar det ljuva livet med övriga delar av kollektivet. Fullständigt briljant förstås.

Så, tills dess myser kollektivet med Tintin medan snön faller utanför och Greger svävar mot värmen. Good times!

Hej då Greger, vi ses i Amerika!

Ryktet om vår död var sannerligen överdrivet

Det har varit en smula tyst kring kollektivet en tid. Det beror på en hel massa saker. Eller nej, det beror endast på att vi har varit lata och så där läbbigt upptagna. Nåja, nu går kollektivets bloggande in i en ny fas. Detta är nämligen det historiska första iPhone-inlägget.

I skrivande stund bjuder DJ G.Black (Greger) och DJ L.R.HUR (Fred) på sanslöst sköna beats från Gregers senaste och leksak Traktor. Det kommer prägla kollektivet länge framöver.

Det får bli allt från detta historiska inlägg. Snart berättar vi mer om Gregers TV-debut och kollektivets senaste projekt.

Simma lugnt!


Kom och köp!

Det är med tårar i ögonen som Fredik och Greger nu säljer sin trogna arbetshäst på grund av brist på tid. Det kan vara årets största kap. Köp den och ditt liv kommer bli lite mer värt att leva.

Läs mer: http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_240_GL__Retro_37176472.htm?ca=11&w=1&last=1




RSS 2.0