El Cajon från ovan

Torsdag 15/12

Torsdag blev lika med en amerikansk frukost för herrskapet. Eller snarare en brunch, i ett rekorderligt shopping mall i El Cajon. Kyckling, sushi, nudlar, ris, flott, fett och kalorier. Det lade grunden för dagens höjdpunkt. I dubbel bemärkelse.

Paul gick grundligt igenom checklistan. Inget lämnades, tack och lov, åt slumpen. Sedan hoppade Fredrik och Johan in tillsammans med den stilfulla piloten i det lilla Cessnaplanet och steg mot El Cajons molniga himmel. Kvar stod Perra, Greger och David och höll tummarna. En halvtimme senare landade trion helskinnad. Fredrik hade tagit över spakarna under noga överseende av Paul och genomfört två finfina touch-and-goes. Därefter fick vi övriga vår dos av El Cajon från ovan och även Perra och Greger fick känna på att ta över spakarna. Att sväva i ett så litet plan tillsammans med Paul var en häftig och svindlande känsla och vi kunde från ovan konstatera att det är populärt att ha pool i El Cajon.

Efter flygturerna tog vi oss smått motvilligt tillbaka till the mall. I konsumtionens högborg fick vi oss en dos av sann amerikans kommers. Allt går att sälja ofta till halva priset. I ett hörn satt två bystiga sheer leaders och skrev autografer, i ett annat hörn köade unga tjejer för att få sin chans att bli modell för en dag och överallt ljöd julmusik. Vi höll ut i en dryg timme. Lyckades göra några fynd på vägen innan vi flydde hem till Pauls trygga boning.

Kvällen rundades av med öl och jacuzzi. Nu knyter vi oss och laddar för en tidig avfärd till Las Vegas i morgon. Efter sju-åtta timmars resa genom öknen ska vi ta emot Ludde med öppna armar. Smutt! 


Ready for take of!


El Cajon från ovan.


The Captain.


The Crew.


Kommentarer
Postat av: Kristo

Kul att läsa om ert äventyr! Ni verkar ha det himla gött. Här är det riktigt pisseväder. Så njut av sol, värme och allt annat skoj ni råkar på.

2011-12-16 @ 19:54:05
Postat av: Ray

Great photos!

2011-12-18 @ 15:21:34
Postat av: Johan

Kolla in Pauls drule! PTV

2011-12-25 @ 20:13:08
Postat av: David

Klart som fan att han är exalterad när han får så smäktande pojkar i sitt flygplan.

2011-12-25 @ 20:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0