Håll i hatten, nu pyser vi!

Nedräkning pågår i kollektivet. Det var ett par månader sedan det slog oss att tiden var mogen att boka resa till vår flyktande vän Paul i Kalifornien. Nu har tiden för avfärd kommit. Eller rättare sagt om sju timmar, i skrivande stund, är det dags för avfärd. Klockan 06.50 lämnar vi Sveriges trygga om än bistra famn och beger oss mot möjligheternas och galenskapernas land på andra sidan Atlanten.

Just nu sitter Fredrik, Perra, Ludde och Anna och laddar upp med diverse youtube-klipp i salongen. De två förstnämnda tar plats i planet om sju timmar. Ludde ansluter till samlingen på fredag medan Anna, kollektivets mest trogna anhängare, blott bär på avundsjuka. Och ett blått kokande knä efter en vild Nobelfest.

Snart inleder undertecknad tre timmars sömn innan resan sparkar igång i det djupaste Stockholmsmörkret då Johan anslutit. Inget att hänga läpp över då ljusare tider väntar. Detta vet vi än så länge:

- Vi landar i San Francisco vid tvåtiden imorgon där Greger ansluter framåt midnatt.

- Dagen efter beger vi oss iväg längs Highway One med vår uthämtade hyrbil oklart var och när vi stannar längs vägen. 

- På torsdag ankommer vi förhoppningsvis till Paul i San Diego. Där kan vi eventuellt bli bjuda på en flygtur av den blivande piloten.
- Dagen efter beger vi oss genom öknen till Las Vegas, tar in på Bills Gamblings Hall varefter vi väntar in Luddes ankomst framåt kvällskvisten. 



Ungefär där har vi slutat planera. Känns bäst så. Vi har bokat två nätter i Las Vegas. Någonting säger mig att det räcker. Vad som händer sedan står skrivet i stjärnorna. Kanske blir det besök till Grand Canyon, Hollywood, Santa Monica Beach eller något annat småtrevligt ställe. Hur som helst flyger vi hem på julafton. 



Nu är tröttmössan snart nedanför öronen. På återhörande!


Exakt det här briljanta gänget kommer sammanstråla i Las Vegas på fredag.
Och om sju timmar lyfter fyra av gossarna från Arlanda.


// David

Kommentarer
Postat av: greger

yo! sitter med huvudvärk i sao paulo och väntar på mitt flyg so går om några timmar.

två veckor i brasilien har satt sina spår i min hjärna. och snart får den en revansch. Ses snart bröder.

piz

2011-12-12 @ 00:31:35
Postat av: Kristo

Det här kommer bli bättre än årets julkalender. Jag förväntar mig stadiga rapporter om ert äventyr i väst. Hälsa The Hoff om ni träffar honom på beachen!

2011-12-12 @ 09:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0