Bye bye Barcelona

Vad vore en roadtrip om den inte bjöd pa oväntade vändningar? När vi vaknade upp i Lübeck i morse var vi fast beslutna att fortsätta var resa i riktning mot Barcelona. Allt ändrades när vi tre mil senare, havvägs mot Hamburg, tog en kaffepaus. Da hade vi tröttnat pa Tyskland.
 
Tyskland är naturligtvis inget obehagligt land. Men kanske är det nagonting i luften, eller det ohyggliga spraket. Hur som helst insag vi att det skulle bli en allt för lang transportsträcka innan vi natt Frankrike. Dessutom satt fiskargubben i baksätet och tjurade eftersom han, naturligtvis, suktade efter havet. Han kan bli rätt sa olidlig att ha och göra med när han lägger den sidan till.
 
Nu har vi därför istället lagt om rutten mot Frankrikes västkust. En betydligt kortare resa. Därimellan planerar vi att stanna till i bland annat Bryssel. Men mycket kan hända innan dess. Nu sitter vi och trycker pa ett internetcafé i Bremen. En mycket trivsam stad där gatukonstnärerna far fritt spelrum.
 
Vi har sedan det senaste inlägget även hunnit med att nästan bli lurade i Christiania i Köpenhamn. Mer om det en annan gang, precis som bilderna. Nu ska vi ga och se om vi inte kan ta och hitta de där musikanterna som ska finnas i den här staden nagonstans.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0