En planlös plan

Nu har den efterlängtade hastighetsmätarvajern anlänt till Fredrik. Hur den ska appliceras på rätt plats i bilen har jag ingen aning om. Jag har en aning om väldigt lite när det gäller bilar. Fredrik har tack och lov en aning om det mesta rörande fordon. Besiktningstiden har skjutits upp till fredag morgon. Det blir ett äventyr bara det. Om den röda faran lyckas rulla igenom godkänd ska vi fira like it's no tomorrow. Eller i alla fall göra en riktigt ordentlig high five.

 

Sedan återstår bygge av ett bord tillika säng samt gardintillverkning. Det kommer ske hos familjen Balkedal i den sörmländska myllan. Det är där saker och ting händer.

 

Vi har som sagt satt in siktet på Barcelona. Om vi kommer dit är naturligtvis högst oklart. Mycket kan hända och planer kan ändras. Vi skulle ju till exempel kunna få bilproblem, det brukar jag vara en garant för. Men låt oss stå fast vid ursprungsplanen en stund till. I så fall ser den raka rutten på 268 mil ner till målet ut som bilden nedan visar.  

 


Klicka på bilden för att få detaljerad vägbeskrivning.
 
Om vi skulle ta denna rutt innebär det att vi rullar igenom angenäma platser så som Köpenhamn, Hamburg, Köln, Luxenburg, Lyon och Montpellier. Och Lomma förstås.
 
Det är dock långt ifrån säkert att vi åker raka spåret. Resan är ju som bekant målet. Och vi kanske tröttnar på att köra och tillbringar två veckor Osnabrück. Ingen vet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0